dimarts, 26 de febrer de 2013

Poesia amb imatges i música

Hola, companys del taller,
He volgut compartir aquest vídeo amb vosaltres perquè per a mi açò també és una manera de fer poesia, les imatges i la música en aquest vídeo han causat en mi les mateixes sensacions i sentiments que un poema, en aquest cas una tristesa d'eixa que fa que notes com si es trencara alguna cosa dintre teu.
No sé, què en penseu?
3 comentaris:

 1. Carmen, està molt, molt xulo. Ara bé, personalment pense que depèn de l'estat d'ànim de cada persona en un moment determinant, al igual que passa amb un poema com molt bé dius tu, li pot arribar més o menys. Què en penseu vosaltres? A veure que diuen les companyes i els companys la propera classe, què opinem del vídeo i de nostres reflexions que ens evoca. Salut i Literatura! ;)

  ResponElimina
 2. Tens raó, Enric. Com que el que meneja qualsevol manifestació artística dintre d'una persona és molt personal, valga la redundància, cadascú ho veu d'una manera i li pot agradar, o no...
  Crec, com tu dius, que l'estat d'ànim i les vivències de cadascú determinen les sensacions al comtemplar una obra artística i, de la mateixa manera, determinen també l'expressió artística i les obres que produïm.

  ResponElimina
 3. Me ha gustado mucho, veo poesía en las imágenes. Tal vez no vea lo que el autor ve,pero no deja lugar a duda de que expresa sentimientos. Tal vez soy más rebelde y no comparta por lo que entiendo que busca, que recuerda. Me gusta.
  Pilar Cruz

  ResponElimina