dimecres, 31 de juliol de 2013

Dimarts, 15 d'OCTUBRE de 2013 18:30-20:00

Carl Spitzweg: Rata de biblioteca

Tinc el plaer de comunicar-vos que el proper dimarts, 15 d'octubre de 2013 de 18:30 a 20:00 (nostre dia i horari habitual) serà la 1a sessió de la nostra II temporada del TALLER -quinzenal- d'ESCRIPTURA CREATIVA en la Biblioteca Municipal de la Pobla de Vallbona.

Per una part, evidentment, vos espere a totes i tots i per altra espere que li féu ressò a l'esdeveniment per a què puga vindre tota la gent que vulga. Recordeu que és gratuït i que es fa quinzenalment cada dimarts.

Dir-vos també que estic treballant vostres textos i que espere estiguen enllestits abans de començar novament les classes, on seguirem treballant nostra passió per la literatura: la poesia, els contes, els microrelats, el teatre, la novel·la, etc. Així com totes nostres lectures i inquietuds.

I per a concloure engrescar-vos a escriure ja per aquest bloc: (
http://elsnostresescrits2013.blogspot.com.es/) tot el que vulgueu compartir amb els nostres companys -ja bé siga vostre o d'altres autors de lectures que féu-. (Com de tant en tant molt bé fan les companyes Regina o Carme, malgrat no ser en temps lectiu).

Una abraçada i passeu bon estiu.

Besets,
Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada