dimarts, 26 de març de 2013

Conte breu


Aprofitant l'escrit que vaig improvisar en el darrer taller que vam fer fa dues setmanes, he escrit aquest petit conte. És per a un concurs i està inspirat en una de les cançons d'un grup mallorquí, BOC, que va a publicar un disc de música folk i vol posar al disc un conte per cada cançò. Vos pose l'enllaç a la música per a que l'escolteu mentre llegiu el conte:


CANÇÒ: De Roc a Boc: Representa l’evolució d’un nin, en Roc, que a mesura que creix es va transformant en un de nosaltres (els components del grup), un BOC.

En Roc, un nin que caminava amb els peus nus mentre feia volar un estel de colors, alçava la vista i imaginava que caminava per damunt dels llaços de la cua... llavors va ensopegar i rodolà:  “Ja m’ho deia la mare" –es va dir− "si no mires endavant cauràs...” Es va veure transportat a un temps futur en què eren els dits els que caminaven per les tecles d’un piano, les cordes de l’estel eren ara les d’un violí  i les d’una guitarra i el vent  bufant feia sonar una flauta... "Mare",  –va pensar− "Que bé haver ensopegat".

Carme
2 comentaris:

  1. El conte està molt bé, Carme. És molt original i molt curiós, com et vaig dir a classe. Segueix així, i espere que tingues molta sort en el concurs. De totes maneres, ja saps que es presentarà molta gent i serà díficil. Així que no deixes de creure amb tu si no guanyes i contínua escrivint i presentant-te a concursos perquè els teus escrits ho valen. Abraçada i fins el dimarts 23.

    ResponElimina
  2. Gràcies pels ànims. La veritat és que sí, és molt difícil aconseguir algun premi als concursos, hi ha molta gent bona escrivint... com tu bé dius s'ha de continuar. Per a mi, veure els resultats d'algun escrit meu quan per fi el done per finalitzat ja és una satisfacció, especialment en els meus predilectes, sempre hi ha uns que et plenen més de satisfacció que d'altres, no?

    ResponElimina